Leandre Ribera omple el Teatre Auditori de mim i comèdia musical amb 'Desbandada'


  • Comparteix:

El clown diverteix els més petits amb un xou interactiu

El clown diverteix els més petits amb un xou interactiu

L'espectacle infantil 'Desbandada' ha fet gaudir els més menuts aquest diumenge a la tarda al Teatre Auditori. El clown Leandre Ribera, amb l'acompanyament musical de la Beat Band, han estat els protagonistes d'un xou híbrid del mim i la comèdia musical.

Un públic majoritàriament infantil ha rebut aquest diumenge a la tarda la creació de Leandre Ribera, director i intèrpret de "Desbandada". Fent servir objectes tan diversos com paraigües, o globus, i amb un control absolut del cos i l'expressió facial, el mim és capaç d'evocar un gran nombre d'imatges, entre els quals hi ha animals o monstres i fins i tot explicar històries sense fer servir mai la veu.

Acompanyat per la música en directe del trio Beat Band, saxos, flautes, tuba i teclat, Ribera ha aconseguit mantenir l'atenció dels espectadors fins i tot durant l'intermedi i també en acabar l'espectacle, tot jugant amb els nens i nenes que havien assistit a la representació. La interacció amb el públic és un element que Ribera fa servir en tot moment, seient amb els espectadors, oferint-los crispetes o demanant-los que participin del xou dalt l'escenari. Leandre Ribera ens explica a quina persona escull per sortir.

Leandre Ribera

Agafo a qui veig que està obert. No m'agrada provocar alguna situació violenta. Jo proposo a algú que jugui amb mi. I la majoria de cops pugen i juguen.


Ribera, resident a Rubí, es defineix com una persona més aviat tímida que en pujar a l'escenari es transforma.

Leandre Ribera

Quan no estic davant el públic em costa molt. Jo, de fet, sóc molt vergonyós i llavors em transformo quan em poso el vestuari del meu personatge.


Després d'actuar a Sant Cugat, Leadre Ribera deixa els escenaris només per uns dies i agafarà unes petites vacances. De moment encara no té definit un altre espectacle de mim, després de Desbandada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.