Firart: 25 anys d'història i creacions artístiques a la vista del públic

L'associació d'artistes ha inaugurat una exposició retrospectiva que recull el millor del seu quart de segle


  • Comparteix:

Firart ha inaugurat aquest dimecres una exposició retrospectiva amb motiu dels seus 25 anys que recull el millor de les exposicions al carrer, xerrades i mostres que l'associació d'artistes ha impulsat en el darrer quart de segle. Una exposició que fa un recorregut per la història de l'entitat a través d'un recull d'obres que apleguen diferents disciplines artístiques i que transporten a l'espectador a les diferents etapes creatives de Firart. La inauguració ha reunit al museu del Monestir als responsables de l'existència ininterrompuda de l'associació, així com a alguns dels artistes expositors. Tot plegat en un acte que també ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mireia Ingla, que ha fet una entrega d'una placa commemorativa per reconèixer la tasca de l'entitat.

La presidenta de Firart, Rosario Chincha, ha posat en valor els 25 anys d'una entitat que ha potenciat les inquietuds artístiques de moltes persones que han trobat en l'entitat el seu espai de creació. En aquest sentit, Chincha ha expressat la seva voluntat de continuar fent créixer el projecte i ha obert les portes de Firart al jovent de la ciutat perquè s'endinsin a 'la casa de l'artista'.

Els parlaments dels responsables de Firart han encetat la inauguració, que ha estat amenitzada amb música i que ha posat el punt final amb una visita guiada. L'exposició es podrà veure fins al 14 de desembre de dimarts a dissabte de 10:30 a 13:30 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius de 10:30 a 14:30h.




Rosario Chincha

Firart és un projecte gran. Demano al jovent que s'apunti, perquè Firart és la casa de l'artista i les portes sempre estan obertes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.