El Teatre de Mira-sol acull aquest dissabte 'Píndoles', una proposta de microteatre

S'interpretaran tres obres en un circuit itinerant pel teatre mirasolenc


  • Comparteix:

Un moment de l'obra 'Palomitas de maíz' que serà una de les tres píndoles que es veuran / Foto: Cedida per l'Ajuntament

Un moment de l'obra 'Palomitas de maíz' que serà una de les tres píndoles que es veuran / Foto: Cedida per l'Ajuntament

El Teatre de Mira-sol acull aquest dissabte 'Píndoles', una proposta de microteatre en un circuit itinerant que aproparà tres obres breus en tres espais diferents i insòlits. L'actuació, que està dins el programa OFF Ciutat i de la programació cultural 'De prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP), començarà a les vuit del vespre, té una durada d'una hora i mitja i un preu de 10 euros.

Les tres obres que s'interpretaran

- 'A les fosques'. Thriller. Una psiquiatra casada amb un polític, va a passar el cap de setmana a una masia solitària. Rep una trucada amenaçadora... Autor: Octavi Egea. Intèrprets: Àngel Amazares, Santi Monreal, Josep Antoni Lej i Ariadna Suñé. Direcció: Àngel Amazares.

- 'Happy birthday, Jamie Love'. Comèdia. Un cor trencat. Una decisió dràstica, sense retorn. Una trucada inesperada: Sleep Quiet Assegurances. Un retrobament fora de tota regla. Mai menyspreïs la trucada d'un centre d'atenció telefònica... Intèrprets: Carlos Conde i Diana de Guzman. Dramatúrgia: Jordi Diamant.

- 'Palomitas de maíz'. Drama. Elena, tot sovint, oblida el que és veritablement necessari i recorda el que no fa falta. Manuel, el seu home, només pot cuidar-la mentre viu aquest desgavell de la memòria de la seva dona com un esclat continu i inevitable, inesperat i amenaçant, de crispetes. Intèrprets: Rafaela Rivas i Antonio del Valle. Autoria i direcció: Miguel Ángel Flores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.