L'excel·lència del Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina fascina el públic de Sant Cugat

La històrica companyia ha exhaurit entrades en la doble funció d''Un viatge de somni' que ha ofert al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Gran Circ Acrobàtic Nacional de la Xina ha captivat aquest diumenge el públic santcugatenc en un doble espectacle al Teatre-Auditori. Les acrobàcies, la coordinació grupal, la música i l'excel·lència dels moviments dels artistes han caracteritzat el muntatge 'Un viatge de somni' que la històrica companyia ha presentat a Sant Cugat. Una història que explica el viatge d'un jove i un fènix per combatre les forces del Mal. Més de 30 persones fan possible aquesta proposta que combina tècnica teatral amb 18 modalitats acrobàtiques diferents sota la direcció de Shuangwu Zhao i Chen Shuai. L'espectacle ha exhaurit entrades en totes dues funcions.

La tradició xinesa es fa present a l'escenari on una trentena d'acròbates dibuixen un espectacle màgic. Unes prodigioses acrobàcies fusionades amb la coordinació grupal, l'escenografia i la música ambient creen una aura que fa fluir la imaginació i transporta la ment del públic a un indret diferent. Tot plegat sense la presència d'animals a la pista, només, amb la tensió i l'excel·lència del circ tradicional que omplia constantment d'aplaudiments el Teatre-Auditori. Un espectacle que tampoc oblida el toc còmic que caracteritza el món del circ i que, en alguns moments, ha fet esclatar de riure el públic i, fins i tot, l'ha fet partícip de la funció.

Únicament a través de l'acrobàcia, el muntatge 'Un viatge de somni' explica la història d'un jove que, mentre somia, coneix un fènix, el mític ocell de plomes daurades i vermelles, símbol universal de la resurrecció i de la immortalitat. L'au transporta el noi per diversos mons on, junts, hauran de combatre les forces del Mal. El Bé predomina i el Palau dels Somnis, igual que el fènix, torna a néixer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.