Manu Guix, Ramon Mirabet i Manel Fuentes celebren els 30 anys del Belgrado

La sala de concerts presenta un cartell de luxe que completen Fede Sardà i els Incombustibles aquest dijous, divendres i dissabte


  • Comparteix:

El Cafè Belgrado està d'aniversari / Foto: Facebook Cafè Belgrado

El Cafè Belgrado està d'aniversari / Foto: Facebook Cafè Belgrado

Manu Guix, Ramon Mirabet i Manel Fuentes and the Spring's Team passaran aquesta setmana pel Cafè Belgrado de Sant Cugat. Un cartell de primer nivell que servirà per celebrar els 30 anys de la sala, fundada l'any 1989 i que aposta per la música en directe com a senyal d'identitat i eix central de la seva oferta. El fundador de Luz de Gas, Fede Sardà, i el clàssic grup local Els Incombustibles completen el cartell de la celebració, que s'allargarà les nits de dijous, divendres i dissabte.

ESCOLTA-HO

La visita de Sardà és especialment significativa, ja que els actuals gestors de la sala s'emmirallen en la feina que s'ha fet a l'icònic espai barceloní. Una relació, però, que va començar a la inversa, com ha explicat el mateix Sardà als micròfons de Cugat Mèdia, durant una entrevista al 'Sant Cugat a fons'. 'Quan vaig començar fa 25 anys, em fixava en els anuncis del Belgrado', ha confessat, i ha destacat l'entrega i la passió dels actuals gestors per tirar-la endavant.

Pel magazín del 91.5 de l'FM també hi han passat un dels responsables del Belgrado, Josep Alà, i l'encarregat, Albert Buxeda, que han remarcat que la sala ha arribat on ha arribat per tota la gent que hi ha hagut al capdavant durant tots aquests i anys i han posat en valor la qualitat del cartell de la celebració, que vol ser un homenatge a la música en directe del país. Una programació s'ha pogut tirar endavant amb la col·laboració d'Estrella Damm i d'altres patrocinadors, a més dels artistes que han volgut sumar-se a l'aniversari.

El primer en fer-ho serà Manu Guix, que serà el cap de cartell del dijous, a partir de les nou del vespre. Divendres serà el torn de Ramon Mirabet, un dels noms més brillants del panorama musical català, que a partir de les vuit del vespre oferirà un recull del seu repertori. Després se serviran sopars mentre es fa temps per l'actuació dels Incombustibles, a partir de la mitjanit. El dissabte es mantindrà el mateix format, el concert a les vuit, en aquest cas amb el grup tribut a Bruce Springsteen encapçalat per Manel Fuentes, sopar, i després a les dotze, Fede Sardà.

Les entrades, per sorteig
Per poder gaudir dels concerts, però, caldrà tenir un punt de sort. Les entrades es poden aconseguir per sorteig a través del web del Belgrado enviant un correu electrònic indicant el dia al qual es vol assistir. Aquest cap de setmana es faran públics els guanyadors.




Fede Sardà

En aquells temps, la gent s'anunciava als diaris i als cinemes. Jo veia 'Cafè Belgrado, música en viu cada dia' i, sense conèixer-los vaig pensar que eren gent maca perquè feien música en viu i cultura.

Josep Alà

És la suma de moltíssims esforços i el que entenem que és el mateix Belgrado com una ànima pròpia de 30 anys. Està molt consolidat i ara ho hem pogut celebrar amb la col·laboració també d'altres empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.