La Flama del Canigó tornar a enlluernar Sant Cugat malgrat haver-se d'adaptar a la nova normalitat

En un acte de mínims, s'ha encès un peveter a la plaça U d'Octubre


Temes relacionats

Sant Cugat viu una de les revetlles de Sant Joan més tranquil·les (24/jun/20)

Òmnium Sant Cugat presenta el conte 'La foguera, les bruixes i la flama del Canigó' (22/jun/20)


  • Comparteix:

La Flama del Canigó ha arribat per 15è any consecutiu a Sant Cugat de la mà d'Òmnium. Les circumstàncies de la nova normalitat han fet que només s'hagi pogut celebrar un acte de mínims en què s'ha encès un peveter a la plaça U d'Octubre i on els assistents han pogut omplir de foc els seus fanalets. També s'ha pogut escoltar pels altaveus un manifest que ha volgut agrair la tasca d'aquelles figures de la societat que s'han deixat la pell per a ajudar a tirar endavant malgrat la pandèmia.

Abans, l'Ajuntament, encapçalat per l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha volgut rebre el darrer relleu de la fama encapçalat per la doctora Cristina Pla, que fa 15 anys que protagonitza aquesta arribada el foc a la ciutat. 'Malgrat que la situació ha fet que s'hagi d'alterar els actes d'arribada de la flama, vull agrair l'esforç d'Òmnium per preservar la tradició', ha dit Ingla.

Més tard, el foc ha arribat a la plaça de l'U d'Octubre on s'ha encès el peveter davant l'atenta mirada d'un centenar de persones que s'han aplegat a la nova localització. El consistori va demanar un canvi d'escenari a Òmnium Sant Cugat i a les entitats populars per motius de seguretat. De fet, l'encesa dels fanalets s'ha dut a terme respectant les mesures sanitàries i les distàncies de seguretat.

A més, Jaume Angerri, president d'Òmnium Sant Cugat, ha volgut avançar que intentaran preparar una edició 15+1 especial per a l'any vinent i així recuperar la normalitat de totes totes.





Jaume Angerri

Ens hem trobat encenent una altra vegada la flama del Canigó a Sant Cugat. Teníem la voluntat que qui vulgui endur-se la flama se la pugui endur a la seva revetlla



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.