El St.Q Black mostra la seva 'resiliència' amb la seva sisena edició

El festival de música negra de Sant Cugat se celebra entre aquest dimecres i diumenge


  • Comparteix:

Cartell de l'edició d'enguany del St.Q Black / Foto: St.Q Black

Cartell de l'edició d'enguany del St.Q Black / Foto: St.Q Black

El festival de música negra St.Q Black torna aquesta setmana. Després que s'hagués d'ajornar la sisena edició a causa de la pandèmia, l'organització ha traslladat la iniciativa al Casal Torreblanca 'en un format més petit i adaptat a les noves circumstàncies'. Sota el lema 'Resiliència', el festival oferirà dues nits de música amb les actuacions d'Estelles Ninja i Cashdonia. Abans, aquest dimecres, Riki Undersounds (Ricard Valls) oferirà una xerrada on abordarà el naixement del funk. Totes les activitats arrencaran a les set de la tarda i hauran acabat, com a molt tard, a les deu de la nit. Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç.

Dissabte a les set de la tarda pujaran a l'escenari Estelles Ninja, on uneixen forces els Pubilles Ninja amb Sergi Estella, que els seus temes propis. L'endemà a la mateixa hora serà el torn de Cashdonia, la unió de Pol Cardona & The True Sparks amb Jodie Cash. Són dos projectes inèdits, que es podran veure per primera vegada amb motiu del festival. Un dels responsables de la iniciavita, Ricard Valls, explica que s'han programat "dues nits molt exclusives, amb coses que no s'han vist i que potser no es tornaran a veure".




Ricard Valls

Hem fet dues nits molt exclusives, amb coses que no s'han vist i que potser no es tornaran a veure. Faran els seus temes de sempre, però també col·laboracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.