La 22a Biennal d'Art Contemporani ha trobat espai a Sant Cugat: la Fundació Cabanas

L'edició d'aquest any, una retrospectiva dels últims 40, ha passat a ser itinerant i d'entrada no havia de fer parada a la ciutat


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu de la Biennal / Foto: Localpress

Una imatge d'arxiu de la Biennal / Foto: Localpress

La Fundació Cabanas acollirà la 22a edició de la Biennal d'Art Contemporani l'estiu que ve. L'edició que tocava fer el 2020 s'ha traslladat al 2021 per la pandèmia, i a més deixa de tenir Sant Cugat com a seu fixa i passarà a ser itinerant per diferents punts de Catalunya, començant per Barcelona, que donarà el tret de sortida el proper mes de gener. De fet, en un principi no estava previst que la Biennal fes parada a la ciutat després que l'Ajuntament es desvinculés de l'organització, però finalment han arribat a un acord amb la Fundació Cabanas perquè el juny, juliol i agost faci parada a Cal Gerrer (Sala de Cònsol).

Per a aquesta edició especial de la Biennal, tots els membres vius dels jurats de Biennals anteriors han fet una selecció entre tots els artistes que hi han participat els últims 40 anys. Molts d’ells, quan van participar-hi eren artistes emergents i avui ja són figures destacades a nivell internacional. Els artistes seleccionats són Ignasi Aballí, Nora Ancarola, Enric Ansesa, Sergi Barnils, Tom Carr, Lúa Coderch, Lourdes Fisa, Lola Lasurt, Roser Oduber, Perejaume i Enric Pladevall.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.