El TNC estrena 'Les tres germanes' de Txékhov, amb les santcugatenques Emma Vilarrsa i Laura Conejero


  • Comparteix:

Les actrius santcugatenques Emma Vilarasau i Laura Conejero, juntament amb Nora Navas, representaran l'obra 'Les tres germanes' de Txékhov. L'estrena, que tindrà lloc avui al Teatre Nacional de Catalunya, commemora el centenari de la primera estren d'aquest muntatge.

El Teatre Nacional de Catalunya acollirà avui i fins l'abril l'obra 'Tres germanes' de Txékhov, que en aquest cas està interpretada per les actrius santcugatenques Emma Vilarasau i Laura Conejero, juntament amb l'actriu Nora Navas.

La nova versió del director teatral Ariel García Valdés commemora els 100 anys de l'estrena d'aquest clàssic de Anton Txékhov, amb una adaptació que s'emmarca en el Moscou dels anys vuitanta en plena caiguda del comunisme. 'Tres germanes' narra el desgraciat dia a dia de les protagonistes que busquen el sentit positiu de la vida en un món d'aparences.

Aquesta versió de García Valdés és la sisena adaptació de l'obra de Txékhov que es representa als escenaris de Barcelona. A partir d'abril, la representació es podrà veure a les localitats de Girona, Reus, Balaguer i Tarragona, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.