El Centre Borja inicia un cicle d'exposicions i conferències per donar a conèixer el seu fons documental


  • Comparteix:

Les activitats comencen avui mateix i s'emmarquen dins l'Any del Llibre i la Lectura

Les activitats comencen avui mateix i s'emmarquen dins l'Any del Llibre i la Lectura

La Biblioteca del Centre Borja de Sant Cugat, juntament amb l'Institut de Teologia Fonamental, han programat per aquest any, i en motiu de l'Any del Llibre i la Lectura, un cicle de conferències, exposicions i visites guiades amb la voluntat de donar a conèixer el seu fons documental als santcugatencs. Amb l'exposició 'L'escriptori monàstic i els seus llibres' i una conferència es donarà el tret de sortida les activitats previstes.

Amb motiu de l'Any del Llibre d'aquest 2005, la Biblioteca del Centre Borja de Sant Cugat ha programat un cicle d'activitats per donar a conèixer i obrir el seu important fons documental a tots els santcugatencs. Aquestes activitats es concretaran en cinc conferències i cinc exposicions d'aquí al mes de juny, acompanyades per les ja habituals visites guiades a la biblioteca. Ho explica el bibliotecari del Centre Borja, Miquel Carbonell.

Miquel Carbonell

El que volíem era obrir una mica més la biblioteca als santcugatencs i havíem pensat que la millor manera era aprofitar l'Any del Llibre com excusa


A partir d'aquest febrer, cada mes es desenvoluparà una conferència que estarà directament relacionada amb les diferents exposicions que s'aniran renovant mensualment. D'aquesta manera, durant el mes de febrer s'inaugurarà el cicle amb l'exposició 'L'escriptor monàstic i els seus llibres' i la conferència 'El llibre al Monestir de Sant Cugat: La biblioteca, l'escriptori, l'escola', que aniran seguides d'altres de temàtiques tant diferents com la dedicada al Quixot i el fons cervantí de la Biblioteca Borja o una altra a Sant Ignasi de Loiola i la Companyia de Jesús.

D'altra banda, Miquel Carbonell ha volgut destacar que tenen la intenció de continuar programant tot tipus d'activitats culturals els propers anys i que han aprofitat l'Any del Llibre d'excusa per obrir-se a la ciutadania de Sant Cugat. L'escoltem.

Miquel Carbonell

D'alguna manera volem seguir programant activitats culturals i sempre relacionades amb el fons de la biblioteca. Enguany era la millor oportunitat un cop hem solucionat certes mancances que teníem


Per totes aquelles persones interesades en conèixer més de primera mà el fons documental de la Biblioteca Borja, recordem que les visites guiades es fan els primers dissabtes de mes, als matins i que s'han de reservar amb antel·lació per telèfon o correu electrònic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.