Una exposició a la Casa de Cultura substitueix la Cercavila d'Escoles dels Geganters

La colla proposa activitats alternatives a la cercavila a causa de la pandèmia


  • Comparteix:

Cartell de la 8a edició de la Cercavila d'escoles dels Geganters / Foto: Geganters de Sant Cugat

Cartell de la 8a edició de la Cercavila d'escoles dels Geganters / Foto: Geganters de Sant Cugat

Canvis a la 8a Cercavila d'Escoles dels Geganters, a causa de la pandèmia. Aquest any, la colla gegantera de Sant Cugat proposa dues activitats alternatives a la tradicional cercavila. D'una banda, amb 'Dibuixa les figures de la teva escola', animen tots els infants a plasmar en estil lliure (llapis, ceres, collage...) les figures festives del seu centre educatiu. D'altra banda, la colla ha organitzat l'exposició '14 anys de la Cercavila d'Escoles', que es pot visitar a la Casa de Cultura, del 17 de maig al 5 de juny.

Des de l'any 2007, mitjançant el Projecte Escoles, els Geganters de Sant Cugat, en col·laboració amb l'Ajuntament, ofereixen diverses activitats per a les escoles: tallers de construcció de gegants i per aprendre a portar les figures, el conte il·lustrat del Joan i la Marieta i la Cercavila d'Escoles. La Cercavila és una passejada pels carrers de la ciutat amb totes les figures de les escoles, que se celebra cada dos anys.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.