Víctor Alexandre publica 'El somriure de Burt Lancaster', la seva primera obra de ficció


  • Comparteix:

El llibre consta de 10 relats sobre l'atzar

El llibre consta de 10 relats sobre l'atzar

El periodista i escriptor santcugatenc Víctor Alexandre acaba de publicar el seu primer llibre de narrativa de ficció. Sota el títol 'El somriure de Burt Lancaster', el llibre recull 10 relats que expliquen la importància de l'atzar en la vida de les persones. L'escriptor presentarà el llibre a Sant Cugat d'aquí un mes aproximadament.

Sota el títol 'El Somriure de Burt Lancaster', l'escriptor i periodista santcugatenc Víctor Alexandre aplega en un volum un total de 10 contes de ficció que expliquen el paper que jugar l'atzar en les nostres vides. Amb aquesta obra, Alexandre es desmarca dels seus llibres escrits fins ara i s'enfila en el món de la narrativa de ficció. L'autor explica que 'El somriure de Burt Lancaster' mostra com l'atzar canvia tota previsió de futur.

Victor Alexandre

Són deu comptes que giren entorn de laimportància de l'atzar en la vida de les persones.L'atzar canvia totalment les previsions del futur.


Alexandre ha explicat que el llibre recull també tres de les seves obres de ràdio-teatre, premiades per la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, adaptades ara al format narratiu.

El periodista assegura, d'altra banda, que sovint se l'ha encasellat com un 'escriptor independentista', i critica que la intenció dels que ho fan amaga la voluntat de crear desconfiança en el lector envers l'escriptor.

Victor Alexandre

Que et titllin com"l'escriptor independentista" amaga la intenció de desacreditar l'escriptor davant el lector.


Alexandre presentarà 'El somriure de Burt Lancaster' a Sant Cugat aproximadament d'aquí un mes, tot i que el llibre ja es pot comprar a les llibreries de la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.