Pepe Antequera exposarà a partir d'aquest dimecres els seus quadres a la Gorina galeria d'Art


  • Comparteix:

L'artista Pepe Antequera exposa a partir d'avui al voltant de 30 quadres a l'Espai Gorina Galeria d'Art. Els carrers de Barcelona són la temàtica de l'exposició, que destaca per la tècnica monocrom, la novelina, que utilitza l'artista, a la qual Antequera afegeix gotes de color.

Els carrers de Barcelona pintats per Pepe Antequera són l'escenari dels quadres que podran veure tots aquells que s'acostin a l'Espai Gorina Galeria d'Art a partir d'aquest dijous. El més destacat de les seves pintures és la tècnica monocrom que utilitza, anomenada novelina, a la que ell hi afegeix unes gotes de color, en aquest cas en els vianants que circulen per Barcelona.

Jordi Tortosa

La tècnica és la de la novelina que és monocrom i ell hi posa les notes de color


Antequera, que és el primer cop que exposa a la nostra ciutat, s'ha caracteritzat sempre per ser un persona polifacètica. Jordi Tortosa, propietari de la sala d'exposicions Gorina explica la polifacètica carrera de l'artista andalús.

Jordi Tortosa

De petit se li va despertar la vida artística però va ser de gran que va començar a pintar, amb tot ha fet una mica de tot


Amb tot, els 30 quadres que conformen l'exposició s'exposaran fins el 15 de març i tenen un preu mitjà de 500 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.