Tot a punt per a la 5a edició del festival de música d'autor Vincles

El festival combinarà músics catalans i músics santcugatencs al Celler Modernista els dies 16, 17 i 18 de setembre


  • Comparteix:

Els concerts es faran al Celler Modernista / Foto: Localpres

Els concerts es faran al Celler Modernista / Foto: Localpres

Els dies 16, 17 i 18 de setembre arriba al Celler Modernista de Sant Cugat la 5a edició del festival Vincles, una proposta que combina música d'autor de l'escena catalana i músics locals, organitzada per La Pua Oficina Musical. Elena Gadel, Pau Vallvé i Clara Peya són alguns dels músics que compartiran escenari amb els santcugatencs Oriol Cors i Pepon Meneses, entre d'altres.

Els concerts començaran els tres dies a les 20.30 h i les entrades, que es poden adquirir a través del web municipal, tenen un cost de 15 euros per concert. També hi ha un passi pels tres dies i aquest té un import de 35 euros.

Aquest és el programa complet del festival:

  • Dijous 16 de setembre, 20.30 h: Elena Gadel & Marta Robles estrenen 'Les dones de la meva vida', on fan renéixer cançons creades per dona, a guitarra i veu. A més, els santcugatencs de la Companyia Minimíssima i Pepon Meneses presenten 'Només eines', un projecte musical, audiovisual i poètic.

  • Divendres 17 de setembre, 20.30 h: Pau Vallvé pujarà a l'escena i tocarà ritmes amb diferents instruments, guitarra i veu. També l'acompanyarà Darío Vuelta. De l'àmbit local, pujarà a l'escenari Oriol Cors, que oferirà, en acústic, un avançament de les cançons del seu primer disc, que es publicarà aquesta tardor.

  • Dissabte 18 de setembre, 20.30 h: Clara Peya presenta 'Perifèria', un treball inspirat en els espais de pas, els marges, allò que no vol ser mirat. El mateix dissabte també pujaran a l'escenari els germans santcugatencs Iker i Selma, que oferiran un repertori de temes propis.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.