Spxxn p: (realitzador audiovisual i músic): ''Mermelada' és un tema festiu i esperem que pugui fer ballar una mica'

El raper santcugatenc Pere Sala llença el primer single del seu segon àlbum, 'Demà el món s'acaba'


  • Comparteix:

Spxxn p, nom artístic del raper santcugatenc Pere Sala / Foto: Cugat Mèdia

Spxxn p, nom artístic del raper santcugatenc Pere Sala / Foto: Cugat Mèdia

Spxxn p, nom artístic del raper santcugatenc Pere Sala, ha publicat 'Mermelada', un avançament del seu nou àlbum, 'Demà el món s'acaba'. La lletra d'aquesta cançó, que ha fet amb la col·laboració de Pol Bordas i Scotty DK, la va escriure durant el confinament. 'Parlem del moment en què vam estar avorrits tancats a casa i també del desamor', ha explicat Sala a Cugat Mèdia, que ha afegit que 'és un tema festiu, amb ritme i esperem que pugui fer ballar una mica'.

Sala combina la seva professió de realitzador audiovisual amb la música. Així doncs, a part de rapejar, també es dedica a pensar i gravar els videoclips de les seves cançons. El raper assegura que aquests dos vessants artístics l'han ajudat a créixer professionalment.

'Demà el món s'acaba' és el segon àlbum d'Spxxn p, i l'artista espera que surti sencer per Nadal. L'altre que ha publicat es titula 'Oblidar', una obra de 10 cançons entre les quals hi ha 'Complicació', un single que va ser nominat a Millor videoclip d'artista emergent de hip-hop als prestigiosos UK Music Video Awards.

El videoclip de 'Mermelada' està fet a càrrec de Wemakevideos, productora del mateix Spxxn p, junt amb la directora de fotografia Júlia Matheu.




Tall Spxxn P

Una cosa ha anat alimentant l'altre perquè la música avui en dia té molt vídeo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.