Una trentena d'espectacles ompliran el Teatre-Auditori de febrer a maig de 2022

Tres dels espectacles de la nova programació han estat votats per la ciutadania


  • Comparteix:

Del 3 de febrer al 29 de maig de 2022, el Teatre-Auditori ofereix un total de 30 espectacles, entre els quals hi ha nou obres de teatre, sis concerts simfònics, dues òperes, quatre concerts de música amplificada, cinc espectacles de dansa i quatre muntatges familiars. Així ho ha explicat la periodista Marina Romero durant la presentació de la nova temporada de l'equipament municipal, que també ha comptat amb l'actuació 'Jaleiu' de Guillem Albà & La Marabunta.


CONSULTA EL PROGRAMA DEL TEATRE AUDITORI COMPLET

Com a novetat del programa d'enguany hi ha tres espectacles que ha pogut votar directament la ciutadania: 'Les irresponsables', de Sílvia Munt, 'Jo vaig amb mi', de Paco Mir i 'Golfa', de José Padilla.

També passaran per Sant Cugat les obres '23-F', d'Àlex Rigola, 'Final de la partida', amb Jordi Bosch i Jordi Boixaderas i 'L'Oreneta', amb Emma Vilarasau i Dafnis Balduz. L'oferta musical comptarà amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i la Franz Schubert Filharmonia, Patrícia de No, Joan Dausà i Estrella Morente.

Pel que fa a la dansa, hi haurà, entre d'altres, el muntatge 'Rèquiem de Mozart', de la companyia Maria Rovira i l'estrena de 'Plàncton', del Ballet Contemporani de Catalunya, amb la coproducció de l'Ajuntament de Sant Cugat. Finalment, pel que fa a la programació familiar hi haurà el musical 'L'ombra d'en Peter Pan' ¡ 'Geometria', entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.