L'espectacle familiar 'Jo vaig amb mi' arriba al Teatre-Auditori al maig

L'obra va ser la més votada en la categoria de Públic Familiar del procés participatiu 'Tu decideixes la programació del Teatre-Auditori'


  • Comparteix:

El pròxim 8 de maig es podrà veure 'Jo vaig amb mi' al Teatre-Auditori / Foto: Cedida pel Teatre-Auditori

El pròxim 8 de maig es podrà veure 'Jo vaig amb mi' al Teatre-Auditori / Foto: Cedida pel Teatre-Auditori

L'obra de teatre 'Jo vaig amb mi', de Raquel Díaz Reguera, arriba al Teatre-Auditori el proper 8 de maig a les 12 h. És una producció de Vania Produccions; adaptada i dirigida per Paco Mir amb música de Jofre Bardagí i interpretada per Anna Arena, Meritxell Termes i Albert Ruiz; que tracta sobre l'autoestima d'una noia, que canvia la seva manera de vestir per cridar l'atenció a un noi. Les entrades de l'obra, que té una durada de 50 minuts, tenen un preu de 12 euros (10 euros si es compren quatre o més). Per als infants de 0 a 2 anys és gratuït i no necessiten entrada per accedir a la sala i no ocupen butaca. 'Jo vaig amb mi' va ser l'espectacle més votat en la categoria de Públic Familiar del procés participatiu 'Tu decideixes la programació del Teatre-Auditori'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.