L'espectacle familiar 'Érase una vez' amb el violí de Jorge Guillén arriba al Teatre-Auditori al maig

El concert farà vibrar grans i petits a través de la música de cinema


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle 'Érase una vez' / Foto: Cedida pel Teatre-Auditori

Moment de l'espectacle 'Érase una vez' / Foto: Cedida pel Teatre-Auditori

L'espectacle familiar 'Érase una vez, Strad el violinista rebelde' es podrà veure el pròxim 29 de maig al Teatre-Auditori. És un espectacle que posa en escena algunes de les bandes sonores més importants de la història. L'obra, que comença a les 18 h, té una durada d'una hora i 15 minuts. El preu de les entrades oscil·la entre els 13 i 15 euros. Per als infants de 0 a 2 anys és gratuït i no necessiten entrada per accedir a la sala i no ocupen butaca.

Jorge Guillén, considerat un dels violinistes més virtuosos del moment, i deixeble d'Ara Malikian, fa un gir de 180 graus amb els instruments clàssics per apropar-los al públic a través de l'espectacle en viu.

Grans i petits gaudiran de cançons tan conegudes com 'Mamma Mia' d'ABBA, 'You're the One that I Want' de la pel·lícula 'Grease', 'Pirates del Carib' de Hans Zimmer, 'El toro Ferdinando per a violí i narrador' d'Alan Ridout i el popular tema 'Bella Ciao', entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.