Els Premis Enderrock reconeixen la trajectòria del festival santcugatenc Petits Camaleons

El reconeixement s'ha lliurat a l'acte de lectura dels finalistes dels premis


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del festival Petits Camaleons / Foto: Localpress

Imatge d'arxiu del festival Petits Camaleons / Foto: Localpress

El festival de música Petits Camaleons ha rebut un reconeixement per part de l'organització dels Premis Enderrock 2022. El festival santcugatenc, que l'any passat va celebrar la 10a edició, ha rebut la distinció aquest dimecres, en l'acte de lectura pública dels finalistes a la 24a edició dels premis. Entre els nominats hi ha el grup Buhos, amb el baixista santcugatenc Rai Benet.

La llista completa de reconeixements a la indústria que s'han lliurat és als segells Propaganda pel Fet! (25 anys), Discordian (10 anys), Snap! Clap! Club (10 anys) i Great Canyon (5 anys); a les sales Salamandra (25 anys) i Luz de Gas (25 anys); als festivals Jazz Terrassa (40 anys), Blues de Cerdanyola (30 edicions), Primavera Sound (20 anys), Petits Camaleons (10 anys) i Eufònic (10 anys); al management Unpictured (10 anys); a l'equipament La Marfà (10 anys); a l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (20 anys) i a l'emissora Ràdio Capital (20 anys).

Un músic santcugatenc entre els finalistes
Els premis inclouen distincions a 15 categories diferents, entre les quals, la de 'Millor directe del 2021 per votació popular'. El grup Buhos, amb el baixista santcugatenc Rai Benet, és un dels finalistes d'aquesta categoria i competeix pel premi amb Miki Núñez i Oques Grasses.

La gala se celebrarà el dijous 3 de març a l'Auditori de Girona i serà retransmesa en directe per Televisió de Catalunya, les televisions i emissores de La Xarxa, i la plataforma de continguts XALA i les pàgines web de Televisió de Catalunya, iCat - Catalunya Ràdio i Enderrock.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.