El Teatre Auditori acull demà la segona Trobada de Corals Escolars de Sant Cugat amb 425 infants dalt de l'escenari


  • Comparteix:

La jornada està organitzada pels mestres de música d'educació primària de la nostra ciutat

La jornada està organitzada pels mestres de música d'educació primària de la nostra ciutat

Quatre-cents vint-i-cinc nens i nenes de set anys participaran demà dimecres en la Segona Trobada de Corals Escolars que se celebra a Sant Cugat. El concert, organitzat pels mestres de música d'educació primària, se celebrarà en dos torns, a les 10 i a les 11,15 del matí, al Teatre Auditori.

Per segon any consecutiu se celebra, aquest dimecres, la Trobada de Corals Escolars. Els alumnes de segon de primària de nou escoles de Sant Cugat participen en aquesta iniciativa que compta amb el suport de l'Ajuntament i l'Auditori municipal. Com a novetats respecte l'edició de l'any passat, cal destacar la incorporació d'una escola concertada en l'acte i la presència de músics professionals. Escoltem a Mireia Blàzquez, mestra de música de l'escola Joan Maragall.

Mireia Blàzquez

En total, sobre l'escenari hi haurà 150 nens més que l'any passat. Una altra novetat és que comptarem amb músics professionals i tindrem instruments més variats.


Els 450 nens de segon de primària han preparat l'actuació a les seves respectives escoles dins de la classe de música i han fet un assaig general tots junts. El programa del concert consta de dues parts. Ho explica Mireia Blàzquez, coordinadora del grup de treball de mestres de música.

Mireia Blàzquez

En la primera part, els nens canten, agrupats de 100 en 100, cançons populars o d'autor. En la segona, els 450 junts interpreten la cantanta "Follet Valent".


La idea va sorgir del grup de treball de les mestres de música d'educació primària com a mesura per motivar els seus alumnes i dinamitzar el cant coral en el marc de l'escola. Ara el seu objectiu és consolidar aquesta activitat. Per assistir al concert de demà, cal aconseguir entrades en qualsevol dels centres participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.