'La vida elàstica', del periodista i escriptor Dani Vilaró, es presenta dimecres a Sant Cugat

La botiga Abacus acollirà la presentació a les 19 h


  • Comparteix:

Portada del llibre 'La vida elàstica' de Dani Vilaró

Portada del llibre 'La vida elàstica' de Dani Vilaró

El periodista i escriptor santcugatenc Dani Vilaró presenta aquest dimecres 6 d'abril a les 19 h el seu darrer llibre 'La vida elàstica' a la botiga Abacus Sant Cugat. L'obra, publicada per Voliana, és un recull de contes que va guanyar el tercer premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes 2021. A 'La vida elàstica' Vilaró escriu sobre personatges 'fràgils' en 13 contes diferents.

Un socorrista que s'enfronta al record d'un amor d'estiu; un escriptor fracassat que aplica la goma d'esborrar sense aturador; un jove obsessionat amb un roc màgic a Austràlia; un taxista a qui li desapareixen els clients; una noia que es vol treure la màscara i un pare que torna a una platja amb els fills després de molts anys de no anar-hi, són algunes de les històries que els lectors trobaran a 'La vida elàstica'. "Les vides fràgils dels protagonistes d'aquests tretze contes freguen el límit d'elasticitat; aquell punt de no retorn, de deformació irreversible, fins i tot de fractura, que potser els canviarà per sempre i els farà irreconeixibles".

L'autor
Dani Vilaró va néixer a Barcelona, però fa anys que viu a Sant Cugat. És periodista i treballa com a responsable de comunicació d'una ONG internacional de drets humans. També és professor de narrativa a l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès.

Va escriure el seu primer recull de contes el 2017: 'Si em toques, cauré' (Viena Edicions), 26è Premi Ciutat de Badalona i 30è Premi Literari Països Catalans - Solstici d'Estiu.

Amb 'La vida elàstica' ha guanyat el Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de contes 2021 promogut per Voliana Edicions i l'Ajuntament de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.