L'Aula de So es vesteix de musical interpretant 'High School Musical' i 'Flow 2000'

Aquest diumenge també hi ha programades les representacions de 'Sing!' i 'Mamma Mia'


  • Comparteix:

Un moment de l'actuació d'aquest dissabte a la tarda / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de l'actuació d'aquest dissabte a la tarda / Foto: Cugat Mèdia

Una vintena d'alumnes d'Aula de So han pujat aquest dissabte a la tarda a l'escenari del Teatre Mira-sol oferint un espectacle de teatre musical per ensenyar al públic la feina que han estat fent des del mes de setembre. D'aquesta manera, el grup juvenil s'ha posat a la pell i veu dels personatges de 'High School Musical', i el grup avançat ha optat per un recull de musicals dels últims 20 anys que han batejat com a 'Flow 2000'.



La mostra dels altres dos grups de l'escola continua aquest diumenge. Per a aquesta ocasió, el grup infantil ha preparat 'Sing!' i el grup d'adults representarà 'Mamma Mia'.

Alba León, professora de teatre musical d'Aula de So, ha explicat que els musicals que s'interpreten s'escullen seguint els suggeriments de les alumnes, però que també es tenen en compte les seves edats. "'Sing!' és un musical infantil amb animals, i aleshores és més adequat per a les nenes petites. I el grup d'adults, que de fet és nou d'aquest any, fa 'Mamma Mia' perquè els feia molta gràcia i és un musical més de la seva època", ha concretat León.





Alba León

'Sing!' és un musical infantil amb animals, i aleshores és més adequat per a les nenes petites. I el grup d'adults, que de fet és nou d'aquest any, fa 'Mamma Mia' perquè els feia molta gràcia i és un musical més de la seva època.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.