Torna el cicle de concerts a l'aire lliure a la masia Can Monmany

Els concerts seran els tres primers dissabtes de juny, tots a les 21.45 h


  • Comparteix:

Presentació de la 8a edició del Cicle de concerts a l'aire lliure de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Presentació de la 8a edició del Cicle de concerts a l'aire lliure de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Arriba la 8a edició del Cicle de concerts a l'aire lliure de Valldoreix, que es tornarà a celebrar a la Masia Can Monmany. Per a l'edició d'enguany el cicle musical comptarà amb un recital de veu i piano a càrrec de la mezzosoprano santcugatenca, Ana Häsler, i el pianista, David Casanova, que tindrà lloc el dissabte 4 de juny. El següent dissabte, 11 de juny, tindrà lloc el concert de la cantant i compositora, Judit Neddermann, juntament amb Vernat, cantant, compositor i productor. Finalment, el 18 de juny, serà el torn d'El Trio Claret, format pel prestigiós violinista, Gerard Claret, i els seus fills Sergi i Jordi. Les tres actuacions musicals seran a les 21.45 h. Les entrades, que ja es poden adquirir a través d'internet, tenen un preu de deu euros.

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, assegura que des de l'entitat donen "total suport a la cultura i a totes les iniciatives que comportin l'expressió cultural". Per la seva banda, la vocal de Cultura de l'EMD, Susana Herrada, explica que "arran de la pandèmia es va fer una aposta pels artistes locals i, des de l'entitat, els hi volem donar suport apostant per ells".

El cicle musical obrirà les portes el dissabte 4 de juny amb el concert 'Can Monmany, música per a un quadre', 'De Cuba a Catalunya' (Mis raíces) de la mezzosoprano Ana Häsler i el pianista David Casanova, que presentaran un recital de veu i piano, creat per la mateixa Ana Häsler. Häsler afirma que està "molt contenta i agraïda per la invitació, ja que és molt especial perquè suposa tornar a les meves arrels, la meva infància". El concert es presentarà dins d'una sèire de recitals i serà un passeig pel repertori català i cubà on es podrà escoltar a Frederic Mompou, Miquel Ortega, Fernando Obradors, entre molts d'altres. Tanmateix, es podrà gaudir de dues estrenes, la primera d'Anna Bofill Levi i l'altre de la Diana Pérez Custodio.

El segon concert que acollirà la masia Can Monmany serà el dissabte 11 de juny amb la cantant i compositora, Judit Neddermann, i el cantant, compositor i productor, Vernat. En aquest concert es podrà gaudir d'estils pop, jazz, electrònica i bossa nova. D'una banda, tractaran els temes de la discografia de Neddermann i, d'altra, de Vernat, qui "explora i eixampla els límits del pop convencional amb un estil personal i proper". Les entrades d'aquest concert ja estan exhaurides.

Finalment, l'últim concert anirà a càrrec del Trio Claret amb 'Vespres Bohemis', que se celebrarà el dissabte 18 de juny. El Trio Claret, format pel violinista Gerard Claret, acompanyat dels seus dos fills Sergi (viola) i Jordi (violoncel), tornaran a visitar Valldoreix per presentar un nou repertori amb grans clàssics com Bach, Kodaly i Mozart. El violinista Gerard Claret, detalla que "com a pare és un plaer compartir escenari amb els meus fills". "La comunicació que hi ha damunt de l'escenari és molt especial", conclou Claret.













Josep Puig

Des de l'EMD donem total suport a la cultura i a totes les iniciatives que comportin l'expressió cultural.

Ana Häsler

Estic contenta i molt feliç, estic molt agraïda per aquesta invitació perquè per mi és molt especial. És una tornada a les meves arrels i a la meva infància.

Gerard Claret

Com a pare és un plaer poder compartir escenari amb els meus fills. Aquí estem els tres en format de trio i això és un gran plaer. Aquesta comunicació que hi ha damunt de l'escenari és un moment molt especial.

Susana Herrera

Volem donar suport i fer una aposta pels artistes locals, quan són tan grans com els que tenim aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.