Saltors Rock Band publica el seu nou disc, 'Midnight Runner'

El grup, format pels germans Oriol i Jaume Saltor, Pol Barbé i Normal Cilento, presenten un projecte ple de "virtuosisme, elegància i musicalitat"


  • Comparteix:

El grup de música Saltors Rock Band publica el disc 'Midnight Runner' / Foto: Saltors Rock Band

El grup de música Saltors Rock Band publica el disc 'Midnight Runner' / Foto: Saltors Rock Band

La Saltors Rock Band ha tret nou disc de la mà de la discogràfica Discmedi: 'Midnight Runner'. La banda musical està formada pel duet de germans guitarristes santcugatencs, Oriol i Jaume Saltor, juntament amb el baixista Pol Barbé, també santcugatenc, i el bateria Norman Cilento. Aquest és el setè disc de la trajectòria dels Saltor. Aquest últim projecte musical compta amb sis cançons amb una gran varietat d'estils i pluralitat de gèneres, des del rock dur clàssic, amb un punt de 'metal', fins a una balada. El grup de música presenta aquest disc protagonitzat pel 'virtuosisme' guitarrístic que serveix per homenatjar grans mestres de la guitarra com Mark Knopfler i Gary Moore.

'Midnight Runner' és un treball "molt contundent" on els quatre músics mostren "virtuosisme, elegància i musicalitat", amb una acurada producció i sonoritat que recorda a grans bandes de rock internacional. De fet, en el disc s'hi recullen peces amb un repertori de guitarra elèctrica instrumental on es nodreixen de les influències de guitarristes com Mark Knopfler, Gary Moore, Joe Satriani, Steve Vai o Yngwie Malmsteen.



Saltors Rock Band presenta sis temes de "rock instrumental on la veu cantant la porta la guitarra elèctrica", detalla el guitarrista santcugatenc, Oriol Saltor. I afegeix que és un projecte de "rock contundent que també té una melodia". Així doncs, l'estil que "predomina a 'Midnight Runner' és el hard rock clàssic i el heavy metal", conclou Saltor.

Els germans Saltor són dos prestigiosos guitarristes catalans amb una llarga trajectòria com a intèrprets i productors. Porten més de 30 anys tocant la guitarra i més de dues dècades com a docents. Són membres fundadors del grup La Porta dels Somnis, amb sis treballs publicats i més de 20.000 còpies venudes. Tanmateix, han participat en gravacions de discos com el disc de la Marató de TV3 i han produït una vintena de discos de diferents artistes.

Al llarg de la seva trajectòria han actuat en indrets emblemàtics de Barcelona com el Palau de la Música, el Palau d'Esports, la Plaça de Catalunya o l'Arc del Triomf, i a Madrid han tocat al Museu Nacional d'Art, entre altres. L'any 2016 van ser seleccionats per actuar en el festival internacional de música 'Musiquem Lleida', on van rebre la Menció Especial com a millor concert i des del 2019 formen part del cartell Mediterranean Guitar Festival amb actuacions en diferents poblacions de la geografia catalana.


Oriol Saltor

És un projecte de rock instrumental i contundent, on la veu cantant la porta la guitarra, però amb melodia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.