Petits Camaleons torna a la seva essència amb Stay Homas, Els Catarres, Ginestà i Buhos

Del 25 de setembre al 2 d'octubre, el festival familiar oferirà 77 concerts de 35 artistes


  • Comparteix:

El festival familiar Petits Camaleons de Sant Cugat torna amb el format i l'essència habituals després de la pandèmia amb la 11a edició. Del 25 de setembre al 2 d'octubre, la cita musical mostrarà tota la seva esplendor amb un cartell que farà pujar als nou escenaris previstos a grups com Stay Homas, Els Catarres, Buhos, Delafé, Roba Estesa, Ginestà i El Pony Pisador, així com els ja veterans del festival The Penguins i Xiula, entre altres. El segell local el posen enguany noms com Decibelles, Pere Martínez i Selma i Iker. En total, 77 concerts de 35 artistes que donen forma a aquesta edició de retorn amb tot el múscul com una de les més obertes a la ciutat gràcies de nou a activitats com els tallers a les escoles i una festa inaugural oberta a tothom amb Heavy per Xics i cercaviles musicals pels carrers. Les entrades per al públic en general es posen a la venda dilluns 13 de juny i els preus oscil·len entre els 18 i els 28 euros.


/ Foto: Foto: Ajuntament

Tornar a la "vella normalitat" amb el format de sempre. Aquest és l'objectiu d'aquesta 11a edició; la qual recupera els escenaris, manté les propostes durant dues setmanes i aposta per un cartell potent per gaudir en família. Així ho ha destacat el director artístic de Petits Camaleons, Albert Puig, qui ha posat en valor la qualitat dels artistes, així com l'experiència del mateix festival.

Una visió compartida per la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, qui ha qualificat el programa d'enguany de "proposta del tot rodona" i ha destacat el vincle entre la cita musical i la ciutat. I és que Petits Camaleons vol seguir obrint-se a la ciutadania. Mostra d'això és la festa inaugural el 25 de setembre, que serà oberta a tothom i tindrà lloc en una plaça del municipi.

Un tret de sortida per mostrar la força, especialment visible el cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre, amb la qual el festival torna al seu format habitual. A més, ho fa amb una programació paritària.

Espais i funcionament


La cita, organitzada per No Sonores amb l'Ajuntament, compta enguany amb nou escenaris: Teatre-Auditori, carpa Arborètum, carpa Torreblanca, Aula Magna del Conservatori, Escenari La Pua, Pati del Conservatori, escenari per a Nadons 1, escenari per a Nadons 2 i una plaça de la ciutat encara per concretar.

Es mantenen les condicions habituals d'espai i so per adaptar els concerts als més petits. Les entrades per als socis ja estan a la venda i les del públic en general -que es poden adquirir al web-, a partir de dilluns, amb els tres trams habituals de preus.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA COMPLET

Diumenge 25 de setembre

Festa inaugural amb Heavy per xics i cercaviles musicals. El lloc està per concretar, però l'entrada lliure és lliure.

Del 26 al 29 de setembre

Talles de Xiula a les escoles.

Divendres 30 de setembre

Gran festa dels pares i mares amb Stay Homas al Teatre-Auditori i River Omelet a la plaça Victòria dels Àngels.

Dissabte 1 d'octubre

  • Escenari La Pua: Decibelles i Selma i Iker.
  • Concert per a nadons.
  • Aula Magna: Maria Hein i Sara Roy.
  • Pati del Consevatori: Pepet i Marieta, i Mabel Flores.
  • Torreblanca: Roba Estesa i Heavy per xics.
  • Arborètum: Ginestà, El Pony Pisador, Sexenni i The Penguins.
  • Teatre-Auditori: Xiula, Maruja Limón i Stay Homas.

  • Diumenge 2 d'octubre

  • Escenari La Pua: Pere Martínez i, Eva Kaué i Albert Solà.
  • Concert per a nadons.
  • Aula Magna: Carlota Flâneur i River Omelete.
  • Pati del Consevatori: Rambalaya i Fenya Rai.
  • Torreblanca: Alérgicas al polen i Da Souza.
  • Arborètum: Marcel i Júlia, i Buhos.
  • Teatre-Auditori: Delafé, La Ludwig Band i Els Catarres.





  • Albert Puig

    Estem molt contents. Cada vegada és més difícil aconseguir bons artistes. Després la pandèmia hi ha molta competència, aconseguir exclusivitat és gairebé impossible i els preus cada vegada són més cars.

    Esther Madrona

    Aquesta proposta és del tot rodona, que la recuperem com a ciutat amb moltíssimes ganes.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.