El folk de Ferran Palau i Ran Ran Ran s'apodera del Celler Modernista

Amb aquestes dues actuacions ha arrancat el Festival Vincles, que s'allargarà fins dissabte a la nit


  • Comparteix:

Ferran Palau i el grup santcugatenc Ran Ran Ran han inaugurat, aquest dijous, el festival Vincles, una proposta que combina música d'autor de l'escena catalana amb l'actuació de grups locals. El Celler Modernista s'ha convertit així en el punt de trobada de diferents projectes musicals. L'estil musical, a cavall entre el folk i l'indie pop, així com l'especial atenció que posen a les lletres de les cançons, són algunes de les particularitats que comparteixen Ferran Palau i Ran Ran Ran. Dos grups que encara no s'havien trobat damunt de l'escenari.

En declaracions a Cugat Mèdia, Ferran Palau s'ha mostrat partidari d'iniciatives com la del Festival Vincles, organitzat per La Pua - Oficina Musical, ja que, segons ha dit, "ajuden a crear sinergies entre els artistes". El cantautor també ha celebrat el fet de compartir escenari amb Ran Ran Ran, "un grup que fa cançons molt maques", ha dit.

Pròxims concerts del festival

  • Divendres 16 de setembre: Ginestà + Gerard Aledo. ENTRADES AQUÍ
  • Dissabte 17 de setembre: Andrea Motis + Llars. ENTRADES AQUÍ



  • Ferran Palau

    Em sembla molt bé que es barregin tot tipus de grups i de propostes diferents en el mateix espai i que es creïn sinèrgies entre els artistes.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.