El Teatre-Auditori Sant Cugat acollirà un dels espectacles del Festival elPetit

La 18a edició d'aquesta iniciativa tindrà lloc del 12 al 27 de novembre en 11 municipis


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del festival / Foto: elPetit

Imatge d'arxiu del festival / Foto: elPetit

Sant Cugat és una de les 11 ciutats de Catalunya i el País Valencià que acolliran espectacles del Festival elPetit. La 18a edició d'aquesta iniciativa arribarà al Teatre-Auditori amb l'espectacle 'Univers', una experiència sensorial plena de poesia visual, música en directe i moviment. Es podrà veure en tres passis aquest diumenge, a les deu i a dos quarts de dotze del matí i a les cinc de la tarda. A més, hi haurà dues sessions per a escolars el dilluns a dos quarts de deu i a les 11 del matí. Sant Cugat és una de les 11 ciutats de Catalunya i el País Valencià que acolliran espectacles del Festival elPetit. La 18a edició d'aquesta iniciativa arribarà al Teatre-Auditori amb l'espectacle 'Univers', una experiència sensorial plena de poesia visual, música en directe i moviment. Es podrà veure en tres passis el diumenge 13 de novembre, a les 10 h, a les 11.30 h i a les 17 h. A més, hi haurà dues sessions per a escolars el dilluns 14 a les 9.30 h i a les 11 h.

Enguany, el festival presentarà 14 espectacles, 10 tallers i 80 funcions per acostar les arts en viu a la primera infància (0-5 anys) i a les seves famílies. Després de la bona rebuda de l'edició anterior, aquest any es potenciarà les experiències immersives, la qualitat artística, els aforaments reduïts i els llenguatges contemporanis amb una gran oferta de propostes tant nacionals com internacionals perquè els més petits puguin alimentar la seva curiositat, l'esperit crític, la creativitat, la comunicació i el joc. A més, per tercer any consecutiu, el Festival oferirà una selecció de propostes artístiques en línia amb elPetit als Núvols.

El festival es repartirà entre onze ciutats diferents, Sabadell, Igualada, Barcelona, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat, Viladecans, Sant Quirze del Vallès, Granollers i Sant Esteve Sesrovires. Aquest any s'hi sumen quatre espais nous com ho són el Cinema Edison, com a nova subseu del Teatre Auditori de Granollers; l'Espai Criança i Salut, on es faran tallers vinculats a la programació de laSala de Sabadell; l'Autèntica Teatre i la reincorporació del Teatre Municipal de Benicàssim.

Les entrades per al públic general ja s'han posat a la venda i cal fer una reserva tant per les activitats gratuïtes com les de pagament al web.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.