Arnau Griso diu adeu als escenaris aquesta nit al Sant Jordi Club

El grup va anunciar la seva separació l'octubre de l'any passat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un concert d'Arnau Griso al Teatre-Auditori / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu d'un concert d'Arnau Griso al Teatre-Auditori / Foto: Localpres

Els Arnau Griso s'acomiaden dels escenaris aquesta divendres a la nit al Sant Jordi Club de Barcelona. El grup santcugatenc format per Arnau Blanch i Eric Griso va anunciar la seva separació l'octubre de l'any passat amb una gira d'acomiadament que tanquen aquesta nit.

Arnau Griso es va popularitzar el 2014 amb la cançó 'Es gratis'. En aquell moment, feien cançons esporàdiques que penjaven a YouTube afegint humor a situacions quotidianes o dedicades a les seves amistats, però en aquest cas es va viralitzar, convertint-se en una de les cançons d'aquell estiu. Aquesta viralitat els hi va ajudar a signar amb l'estudi Sony Music per treure el seu primer disc 'La república bananera' (2018), el qual va arribar a ser el segon àlbum més venut a l'Estat espanyol.

L'octubre de 2021 van publicar la cançó Enric Blanch, on anunciaven la seva separació, i poc després van estrenar el seu segon i últim àlbum amb el mateix nom. Amb la seva gira d'acomiadament han passat per diverses ciutats de l'Estat, entre elles Sant Cugat durant la Festa Major. Unes setmanes després van anunciar els tres últims concerts: al WiZink Center de Madrid, a l'Auditori Burjassot a València i el d'aquesta nit al Sant Jordi Club de Barcelona.

Amb aquest últim concert trenquen un duet de més de deu anys per centrar-se en projectes musicals individuals. Encara que, com ja va dir Arnau Blanch en una entrevista a Cugat Mèdia aquest estiu sobre un possible retrobament del grup, "mai diguis mai".




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.