Marc Segura formarà part del càsting presencial d''Objectiu Paki' que es farà a TV Cardedeu

El representant de Cugat Mèdia al talent show és un dels 20 cantants seleccionats


  • Comparteix:

Marc Segura, en una foto d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Marc Segura, en una foto d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Marc Segura, el representant de Cugat Mèdia al talent show 'Objectiu Paki', ha estat seleccionat per formar part del programa càsting presencial que es farà a TV Cardedeu. D'aquesta manera, el santcugatenc és un dels deu cantants que s'han seleccionat en el programa d'aquest dissabte. En el proper programa, se'n seleccionaran deu més.

MIRA AQUÍ EL CÀSTING TERRITORIAL D''OBJECTIU PAKI'

El programa d'aquest dissabte ha partit dels vídeos que els candidats van fer presentant-se i fent un cover d'un minut. Segura va escollir interpretar la cançó 'Left Broken' de Sheldon Riley, ja que assegura que n'és "el fan número 1". "El vaig descobrir perquè va representar Austràlia a Eurovisió aquest any amb la cançó 'Not The Same'. I em va encantar. La cançó, la manera com canta, el seu estil...", ha comentat.

Amb tot plegat, el jove cantant ja s'està preparant per al repte que se li presenta. "I sobretot m'he de cuidar la veu, perquè amb l'hivern i el fred me l'he de cuidar molt més", conclou.




Marc Segura

El vaig descobrir perquè va representar Austràlia a Eurovisió aquest any amb la cançó 'Not The Same'. I em va encantar tant la cançó, la manera com canta i el seu estil, que el vaig començar a seguir i ara en soc el fan número 1!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.