Les 'Nadales al carrer' escampen l'esperit nadalenc per la ciutat

Aquesta és la 16a edició d'aquesta tradicional activitat organitzada per l'escola Fusió i Sant Cugat Comerç


Temes relacionats

Ja es pot veure el tradicional pessebre de la plaça de Barcelona (20/des/22)


  • Comparteix:

La música s'ha escampat pels carrers del centre de Sant Cugat aquest dimarts, gràcies a la iniciativa 'Nadales al carrer', que enguany ha celebrat la seva 16a edició. Al voltant de 300 infants cantaires de diverses escoles de música de Sant Cugat han participat en aquesta tradició nadalenca impulsada per Fusió Música i Dansa i Sant Cugat Comerç. La parada obligatòria de totes les corals ha estat l'escenari de la plaça de Barcelona, on la canalla també ha pogut gaudir d'una xocolatada popular i de la inauguració del pessebre.

La directora de l'escola Fusió i coordinadora de la iniciativa, Gemma Navarra, que ha valorat molt positivament la participació d'enguany, s'ha mostrat molt satisfeta amb el retorn a la normalitat després de les restriccions imposades per la pandèmia. Navarra ha assegurat que "tothom té ganes de gaudir als carrers dels llums i de la música, sobretot els infants". "Canten amb tanta il·lusió, pensant que s'acosta el Nadal, que és un moment molt tendre, inclús per als adults", ha afegit la coordinadora.

Per la seva banda, la gerent de Sant Cugat Comerç, Adela Burgos, ha celebrat l'èxit de l'activitat i ha demanat, als Reis d'Orient, que "recullin els seus regals als comerços de la ciutat", ja que, segons ha dit, "així ens ajudem entre tots i també som més sostenibles".

'Nadales al carrer' ha comptat amb la participació dels cors Jove i Infantil de l'escola Fusió, la coral de la llar d'infants Magnòlia, l'escola Ricomà, les corals de l'escola El Pinar de Nuestra Señora i el Cor de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA).




Gemma Navarra

Tothom té ganes de gaudir als carrers dels llums i la música, sobretot els infants. Enguany són més de 300 infants que hi participen i acabaran tots aquí, a la plaça de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.