El Teatre-Auditori acollirà el 16è concert Música per a la Solidaritat del Rotary al febrer

Els beneficis aniran destinats al Fons Social i en la lluita per la pòlio


  • Comparteix:

La membre del Rotary Club, Maria Eugènia Orenga, el president del Fons Social Sant Cugat, Andreu Travé, i el president del Rotary Club Sant Cugat, Francesc Dalma, a la roda de premsa del Concert Música per a la Solidaritat / Foto: Cugat Mèdia

La membre del Rotary Club, Maria Eugènia Orenga, el president del Fons Social Sant Cugat, Andreu Travé, i el president del Rotary Club Sant Cugat, Francesc Dalma, a la roda de premsa del Concert Música per a la Solidaritat / Foto: Cugat Mèdia

El Teatre-Auditori acollirà la 16a edició del Concert Música per la solidaritat el 25 de febrer a les 20 h organitzat pel Rotary Club, i amb la col·laboració de Cugat Mèdia. El 90% dels beneficis aniran destinats al Fons Social Sant Cugat - Valldoreix, que ofereix microcrèdits a persones amb situació de vulnerabilitat per afrontar despeses sanitàries, educatives o socials. I el percentatge restant anirà a la lluita contra la pòlio, una campanya global de tots els Rotary Club. Aquest any l'actuació anirà a càrrec del grup vocal In Crescendo, que oferirà cançons de Bruno Mars o Sílvia Pérez Cruz, jocs vocals i cançons pròpies. Des del seu inici, el Concert de Música per la Solidaritat ha recaptat 130.000 euros per diverses ONG dedicades a diferents causes socials.

Les entrades ja estan disponibles a la pàgina web del Teatre-Auditori a un preu de 20 euros. També es poden fer aportacions a la fila zero (ES17 3140 0001 9200 1345 4100), indicant que es destina al concert benèfic.

COMPRA LES ENTRADES AQUÍ

El president del Fons Social Sant Cugat - Valldoreix, Andreu Travé, ha animat a tothom que "vingui a aquest concert i, si no poden venir, que facin un donatiu a la fila zero per poder ampliar aquest coixí per a una quantitat de persones que en aquests moments estan en una situació precària a Sant Cugat". 






Andreu Travé

Agrairíem que tothom vingués a aquest concert, i si no poden venir que facin un donatiu a la Fila Zero, per poder ampliar aquest coixí a una quantitat de persones que en aquests moments estan en una situació precària a Sant Cugat. Són tots conciutadans nostres, es mereixen que puguin seguir amb la seva vida i amb tota la dignitat.  



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.