El cor Gospel Beat fa vibrar la plaça de l'Om amb un repertori contemporani i nadalenc

La formació ha picat l'ullet a la Fundació Arrels demanant la col·laboració del públic amb l'entitat


  • Comparteix:

El cor Gospel Beat ha posat la banda sonora del vespre d'aquest dijous al centre de Sant Cugat. La formació ha ofert un concert solidari a la plaça de l'Om en benefici de la Fundació Arrels i ha comptat amb un repertori de gòspel contemporani amb temes animats i d'altres més nadalencs.

El cor, encara jove, es va estrenar davant el públic santcugatenc a la Festa Major d'enguany. ''Després d'una primera temporada de consolidació, en aquesta segona hi ha hagut força incorporacions i estem construint, de nou, la nostra sonoritat'', ha explicat el director del cor Gospel Beat, David Suárez. Sobre l'escenari, una cinquantena de cantants han procurat que el públic no passés fred amb cançons d'allò més mogudes.

Al llarg del concert s'ha volgut recordar als assistents la possibilitat de fer donacions econòmiques a la Fundació Arrels. ''Des del principi teníem molt clar que el concert que féssim al Nadal havia de ser en benefici d'alguna entitat. Pensem que una de les coses que ens realitza com a éssers humans és ajudar els altres'', ha remarcat el director.

La formació ha trobat en la Unió Santcugatenca un espai on assajar i preparar-se i de la qual, ha assegurat Suárez, ''ha nascut una relació meravellosa''. L'aposta del cor Gospel Beat és aportar una mica més de gòspel a la ciutat.



David Suárez

Després d'una primera temporada de consolidació, aquesta segona temporada ha estat com tornar a néixer, perquè hi ha hagut força incorporacions i estem construint, de nou, la nostra sonoritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.