La fotografia triomfa com a fet artístic i social a Sant Cugat

L'Abacus, l'Ateneu i la Biblioteca Gabriel Ferrater també han acollit diferents exposicions organitzades per l'associació Qgat Foto


  • Comparteix:

Exposició 5a biennal de fotografia / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Exposició 5a biennal de fotografia / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La cinquena edició de la Biennal de Fotografia, organitzada per Qgat Foto, ha finalitzat aquest dissabte a la Casa de la Cultura. Sota el lema 'E=mc2', sis fotògrafs han plasmat la temàtica de l’exposició amb els tres principals elements de la fórmula d’Einstein: la llum, l'energia i la matèria. L’exposició ha estat oberta al públic des de el 15 de desembre i ha comptat amb les obres de Cristina Garcia, Quim Llop, Ferran Molinas, Vanessa Miralles, Manel Simón i, com a artista convidat, Agustí Fernández. El curs de l'aigua, les llums i les ombres, la natura viva i l'univers també han sigut unes de les temàtiques que els artistes han plasmat a les diferents fotografies exposades per 'promocionar la fotografia com a fet artístic i social'.

La Biennal ha fet un recorregut per diferents indrets culturals del municipi a banda de la Casa de la Cultura i ha estat present en tres espais més. El passatge ha durat dues hores en què la Sala Narcís Castanyer de l'Abacus ha acollit l'obra de Llorenç Pié, la Biblioteca Gabriel Ferrater ha albergat l’exposició de Josep Maria García, i finalment, l’Ateneu Santcugatenc l'obra de Jordi Camí i Jordi Carreras.

El comissari de la cinquena edició de la Biennal, Enric Curto, ha destacat la importància de la fotografia: "nosaltres creiem que la fotografia és un llenguatge universal de comunicació, que és capaç d'entendre tothom, tots els països, a tot el món i és essencial per poder comunicar coses amb imatges".

Les quatre exposicions que no han estat presents a la Casa de la Cultura encara s’hi poden visitar a la Sala Narcís Castanyer de l'Abacus, a la Biblioteca Gabriel Ferrater i a l’Ateneu Santcugatenc.








Enric Curto

Nosaltres creiem que la fotografia és un llenguatge universal de comunicació, que és capaç d'entendre tothom, tots els països, a tot el món i és essencial per poder comunicar coses amb imatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.