Gresca, rialles, balls i música omplen els carrers de les Planes per Carnaval

La festivitat ha comptat amb la tradicional rua, la crema del rei carnestoltes i una calçotada popular


  • Comparteix:

Moment abans de la crema del rei carnestoltes / Cugat Mèdia

Moment abans de la crema del rei carnestoltes / Cugat Mèdia

Gresca, rialles, balls i música han omplert els carrers de les Planes amb la rua de Carnaval que s'ha celebrat aquest diumenge. Els veïns han celebrat carnestoltes amb normalitat després d'anys de restriccions per la pandèmia. La rua ha acabat a l'espai Pere Grau on nens i nenes han pogut gaudir de la crema del rei carnestoltes. La festivitat també ha comptat amb una calçotada popular en què petits i grans s'han menjat un total de 2.600 calçots amb l'habitual salsa romesco i carn a la brasa.

Eva Puigjaner, presidenta de la Comissió de Festes de Les Planes, ha valorat molt positivament la festivitat: "La valoració és molta bona. Hem fet 2.600 calçots i quatre graelles més perquè la gent es faci la seva carn. Hi ha moltes taules on hi ha unes 200 persones així que la valoració és molt positiva i estem força contents". A més ha recalcat la importància que hi vingui més gent, no només de Les Planes: "és curiós perquè a Les Planes cada vegada hi ha més gent de fora, d'altres països i molts d'ells és la primera vegada que viuen l'experiència dels calçots. Nosaltres encantats de poder divulgar tot el que és la cultura catalana".














Eva Puigjaner

La valoració és molta bona. Hem fet 2.600 calçots i quatre graelles més perquè la gent es faci la seva carn. Hi ha moltes taules on hi ha unes 200 persones així que la valoració és molt positiva i estem força contents.

Eva Puigjaner

És curiós perquè a Les Planes cada vegada hi ha més gent de fora, d'altres països i molts d'ells és la primera vegada que viuen l'experiència dels calçots. Nosaltres encantats de poder divulgar tot el que és la cultura catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.