Tres centres educatius converteixen el Teatre-Auditori en la terra d'Oz

L'espectacle ha comptat amb la participació de l'alumnat de l'institut Leonardo Da Vinci i les escoles Pins del Vallès i L'Olivera


  • Comparteix:

El talent artístic i musical de l'institut Leonardo Da Vinci i les escoles Pins del Vallès i L'Olivera han fet possible la producció del musical 'Red shoes rock!', una interpretació del clàssic 'El Mag d'Oz'. L'espectacle, que s'ha estrenat per a les famílies, aquest dimecres, al Teatre-Auditori, ha inclòs un total de set cançons, acompanyades de balls coreogràfics i projeccions audiovisuals.

Es tracta d'un projecte que ha implicat a desenes de persones, i que ha comptat, també, amb la col·laboració de l'artista Júlia Calvo, a càrrec de l'escenografia, i de l'Ajuntament de Sant Cugat, que ha cedit l'escenari del Teatre-Auditori. La funció, que ha tingut una durada aproximada de 50 minuts, també ha comptat amb la col·laboració de la coral de professors de l'institut.

El director de l'institut Leonardo Da Vinci, Ferran Anglada, ha destacat la col·laboració de l'Ajuntament en la cessió d'un espai "tan privilegiat", així com el treball conjunt entre l'alumnat de primària i secundària per tirar endavant el projecte. El director també ha valorat molt positivament la col·laboració entre els diferents centres implicats.


Ferran Anglada

Hem aconseguit aquest entorn privilegiat per fer aquesta posada en escena. També ha estat molt important la col·laboració entre els alumnes de primària i secundària, així com dels diferents centres implicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.