L'obra 'Per què a mi?' busca tocar la sensibilitat de l'espectador

Els protagonistes parlen de l'experiència teatral i personal al 'Connectats'


  • Comparteix:

Alguns del membres de la Cia. de teatre FSP / Foto: Cugat Mèdia

Alguns del membres de la Cia. de teatre FSP / Foto: Cugat Mèdia

Amb el propòsit de conscienciar i visibilitzar les malalties cròniques, aquest abril arriba al Teatre-Auditori l'obra 'Per què a mi?' de la companyia de teatre amateur de la Fundació Salut Plus. Dimecres 12 d'abril tindrà lloc la primera representació a Sant Cugat després de l'excel·lent acollida que ha tingut a Bellaterra, on s'han fet dues representacions. Els usuaris de la fundació, que s'han encarregat d'escriure la peça, també són els actors i actrius que pujaran a l'escenari, dirigits per Roger Pallàs.

ESCOLTA-HO

Amb poca o cap experiència en el món del teatre, aquesta companyia de teatre amateur pretén sacsejar el públic explicant històries que viuen dia a dia i en primera persona. L'experiència per Vicenta Castillo, Dolors Rifà, Joan Ramon Porqueras i Noufissa El Machroul i la resta del grup ha estat terapèutica, com afirma Claudia Massé, patrona i directora de la Fundació Salut Plus.

Els protagonistes de 'Per què a mi?' han estat convidats al 'Connectats' per parlar de l'experiència, i tots coincideixen a dir que es tracta d'una obra que toca la sensibilitat de les persones. Les emocions se senten a flor de pell i com assegura la directora de la fundació, "no surts indiferent".

Les entrades es poden adquirir per 15 euros a la web del Teatre-Auditori o a l'Oficina de Turisme. Els beneficis aniran destinats a la Fundació Salut Plus.


Artistes

El meu net de 12 anys diu que és una cosa que parla de malalties, és emotiva i divertida. / Els nens tenen una intel·ligència per captar les coses que no es pot definir més bé. / No surts indiferent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.