Pepe García publica 'Las últimas lluvias de verano' per parlar de l'amor i el misteri

El santcugatenc ha escrit la seva cinquena novel·la de ficció, basada en vivències i somnis que fantasieja amb el seu estil


  • Comparteix:

Pepe García publica la seva 5a novel·la de ficció / Foto: Cugat Mèdia

Pepe García publica la seva 5a novel·la de ficció / Foto: Cugat Mèdia

El santcugatenc Pepe García ha publicat una nova novel·la de ficció on l'amor, el misteri i l'espiritualitat són l'eix central de la història. 'Las últimas lluvias de verano' és una obra que vol recaure en l'existència de l'amor que hi ha cap a l'altra persona. García ha mostrat un relat on el destí i l'enamorament s'entrellacen a la vida dels protagonistes. El llibre, que ja està publicat i a la venda a les llibreries, es presentarà el 27 d'abril a les 18 h a la lliberia Abacus amb la presència Josep Maria Vallès, alcaldable de Junts per Sant Cugat.

Aquesta és la cinquena novel·la de ficció que ha publicat Pepe García. "Excepte la primera, totes tenen un mateix nexe d'unió: l'amor i el misteri", ha explicat García a Cugat Mèdia. L'escriptor fuig del romanticisme clàssic per donar resposta a un "amor que mostra a l'altra persona tal com és".

'Las últimas lluvias de verano' és una obra força descriptiva amb els espais en els quals es troben els personatges, segons ha afirmat l'autor. "Barris com el de Gràcia o poblacions d'Itàlia són explicades al detall per apropar el lector a la ficció", ha afegit García. Sobre la inspiració, Pepe García utilitza vivències, somnis o històries que li han explicat que després "fantasiejo a la meva manera per construir la novel·la".


Pepe García

Sempre hi ha coses que has viscut o que has somiat i és molt més fàcil d'escriure-ho, malgrat que després ho puguis fantasiejar



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.