Les tres recomanacions per aquest Sant Jordi de la llibreria Paideia

La llibreria recomana una novel·la, un assaig i un conte infantil per aquest 23 d'abril


  • Comparteix:

El llibreter Sergi Martí de la llibreria Paideia de Sant Cugat, ubicada al carrer de Santa Maria, escull les seves tres recomanacions per aquest Sant Jordi 2023. Una novel·la, un assaig i un conte per arribar a tots els gustos i edats aquest any.


/ Foto: Cugat Mèdia

'Terra Inestable'

La primera recomanació del llibreter de Paideia, Sergi, és 'Terra Inestable' escrita per Claire Fuller. Aquesta novel·la explica l'amor d'una mare cap als seus dos fills bessons que viuen a una petita granja al Regne Unit. La història "mostra la intensitat de viure en un món com l'actual", ha explicat el llibreter.

'Nagori'

La següent recomanació és un assaig de l'autora japonesa Ryoko Sekiguchi. 'Nagori' parla de la cultura del país del Sol Naixent, sobretot de la gastronomia local. "És un llibre per a les persones que els hi agradi viatjar, conèixer nous espais", han afirmat des de Paideia

'Bill el Lladre'

L'última recomanació de Paideia és pels més petits, 'Bill el lladre' d'Alan Ahlberg. Un conte sobre un lladre que entra a una casa i haurà de cuidar-se d'un petit nadó que s'ha quedat sol al domicili.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.