Les tres recomanacions per aquest Sant Jordi de la Casa del Llibre

La llibreria recomana dues obres de ciència-ficció i la reedició de la gran obra de García Márquez


  • Comparteix:

Els llibreters Edu i Lídia de la Casa Del Llibre, ubicada al Centre Comercial Sant Cugat, han fet tres recomanacions per aquest Sant Jordi 2023: dos llibres ciència-ficció i la reedició d'un llibre històric en el seu 40è aniversari d'un autor guanyador del Premi Nobel de Literatura el 1982.


/ Foto: Cugat Mèdia

'Guía del club de lectura para matar vampiros'

El primer llibre s'anomena 'Guía Del Club De Lectura Para Matar Vampiros' de Grady Hendrix. El llibre tracta d'una dona que es dedica a cuidar la seva casa, els seus fills, i de cop i volta arriba un veí nou i passa un fet paranormal. És un llibre molt intrigant, l'autor aconsegueix transmetre molt bé el que sent la protagonista i com expressa l'angoixa que percep, ja que ningú la creu.

'La última luz de Tralia'

El segon llibre que recomana l'Edu és 'La última luz de Tralia' de l'autora Isa J. González. Tracta sobre un noi que ha tingut un accident amb la seva nau espacial i és l'únic supervivent d'aquesta catàstrofe. És un llibre que explica de manera molt detallada com una persona ha de canviar de vida, d'hàbits i de costums davant una raça totalment aliena per sobreviure.

'Cien años de soledad'

La Lídia, per la seva banda, recomana el llibre 'Cien Años De Soledad' de Gabriel García Márquez. El llibre tracta sobre una història familiar que transcorre durant cent anys i dura set generacions. L'obra comença amb l'execució del Coronel Aureliano Buendía, i aleshores el protagonista comença a recordar tot el que va ser la primera generació de la seva família. García Márquez va rebre el Premi Nobel de Literatura l'any 1982.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.