'El lleó vergonyós' aterra a Sant Cugat

La companyia el Pot Petit ha actuat aquest diumenge al Teatre Auditori amb l'obra 'Les aventures del lleó vergonyós'


  • Comparteix:

Imatge de l'obra 'Les aventures del lleó vergonyós' de la companyia el Pot Petit / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'obra 'Les aventures del lleó vergonyós' de la companyia el Pot Petit / Foto: Cugat Mèdia

La companyia El Pot Petit ha presentat aquest diumenge l'obra de titelles 'Les aventures del lleó vergonyós' al Teatre Auditori amb una platea plena de gom a gom. L'obra ha explicat el viatge del personatge principal, el 'lleó vergonyós', que emprèn un camí a soles. El lleó ha conegut diversos animals durant el seu recorregut com el tigre, el cavall, l'hipopòtam i el gall, entre d'altres, tots plegats han experimentat diverses emocions. L'objectiu de l'obra ha estat pels infants entendre i esbrinar les emocions, acceptar-les, compartir-les, ajudar-se uns als altres; i aprendre a gestionar les emocions, en específic l'emoció de la vergonya.

L'actuació ha estat a càrrec de Mercè Munné i Jessica Martín, també ha tingut música en directe amb en Sergi Carbonell tocant el piano i la guitarra. Tots tres han expressat l'alegria, la por, la tristesa, la vergonya i la ràbia dels animals amb unes titelles que han deixat bocabadats als infants. Durant l'obra hi ha hagut cinc cançons, entre elles 'El lleó vergonyós', que han transportat al públic adult i infantil al cor i els sentiments dels personatges. Tota la platea ha estat entregada i no ha deixat de cantar i ballar durant tota l'actuació.

Mercè Munné, actriu de la companyia d'El Pot Petit, ha destacat l'entrega del públic "un públic extremadament entregat, amb moltes ganes de ballar i amb aquest auditori genial hem gaudit molt". A més ha explicat la importància de donar a conèixer i que els nens aprenguin a gestionar les emocions des de ben petits "és molt important treballar les emocions amb els més petits, i sobretot emocions que no es treballen tant com la vergonya, que tots els infants en tenen".

Al finalitzar l'obra les actrius han sortit a fora del Teatre Auditori i tots els infants han pogut tocar i fotografiar-se la titella del 'Lleó Vergonyós'.


Mercè Munné

És molt important treballar les emocions amb els més petits, i sobretot emocions que no es treballen tant com la vergonya, que tots els infants en tenen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.