Lluís Ribas presenta un recull d'esbossos a la mostra 'La intimitat de l'estudi'

El 40% de les vendes de l'exposició es destinaran a la Fundació Salut Plus


  • Comparteix:

Imatge de la inauguració de l'última mostra de Lluís Ribas / Foto: Espai Lluís Ribas

Imatge de la inauguració de l'última mostra de Lluís Ribas / Foto: Espai Lluís Ribas

L'espai Lluís Ribas acull, fins al 20 de juny, 'La intimitat de l'estudi', l'última mostra de l'artista santcugatenc. Es tracta d'un recull d'esbossos, alguns d'ells acompanyats de la pintura que n'ha acabat resultant. 'Aquests dibuixos que fas en la intimitat del teu estudi, a vegades sense cap finalitat concreta, no s'acostumen a ensenyar', ha explicat Ribas a Cugat Mèdia. 'N'hi ha que s'han convertit en un quadre i d'altres no; això no vol dir que siguin ni millors ni pitjors', ha afegit.

L'exposició, que es va inaugurar el passat dijous, va rebre una acollida molt bona per part del públic. "La inauguració va ser tot un èxit, jo crec que la gent intueix quan una cosa està feta amb carinyo i amb una finalitat que val la pena", ha comentat l'artista. En aquest sentit, Ribas destinarà el 40% de totes les vendes d'aquesta exposició a la Fundació Salut Plus, una organització santcugatenca que s'ocupa de l'atenció psicosocial de persones amb malalties cròniques.

Paral·lelament, l'artista segueix pintant en la línia dels seus últims treballs, caracteritzats pel dibuix simplificat i els contorns marcats. A més, aviat presentarà algunes de les seves obres a la galeria de l'Hospital Universitari General de Catalunya, en substitució de l'actual mostra del també santcugatenc Paco Minuesa.


Lluís Ribas

Aquesta mostra em fa il·lusió per aquest fet solidari, i perquè hi presento els dibuixos que normalment no es veuen. Els dibuixos que fas en la intimitat del teu estudi, a vegades sense cap finalitat concreta. A vegades dibuixes per un moment de sentiment, o per una emoció que sents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.