Fusió aposta per música d'altres èpoques en el concert de Sant Jordi

L'orquestra simfònica de l'entitat santcugatenca ha mostat sons clàssics i moderns al públic del Celler Modernista


  • Comparteix:

L'orquestra simfònica al Celler Modernista / Foto: Cugat Mèdia

L'orquestra simfònica al Celler Modernista / Foto: Cugat Mèdia

El concert simfònic ha transportat Sant Cugat a diverses époques musicals. L'espectacle ha estat organitzat per la Fusió Escola de Música i Dansa per commemorar el 50è aniversari del centre formatiu santcugatenc. Prop d'un centenar de persones han pogut gaudir de les peces interpretades per la big band en el Celler Modernista aquest dissabte. Composicions de vàries èpoques com la barroca, romàntica o del segle XX han sonat en el recinte, però la que més ha sorprès al públic ha estat una peça creada per Leroy Anderson, on la percussionista del grup l'ha interpretat amb una màquina d'escriure.

El director de l'orquestra, Xavier Pagès-Corella, ha agraït la rebuda del públic i ha explicat que s'han sentit "molt acompanyats al llarg de tot el concert". Per altra banda, sobre el recinte, Pagès-Corella ha destacat "el so que es crea gràcies a l'acústica del Celler Modernista".











Xavier Pagès

Ens hem sentit molt ben acompanyats perquè el concert era a l'aire lliure i a pesar d'això, el celler Modernista té una acústica molt agradable per tocar, ja que queda el so recollit



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.