El teatre musical, en auge a Sant Cugat després de la pandèmia

Els espectacles s'han representat aquest cap de setmana al teatre de Mira-Sol i han estat un rècord d'assistència


  • Comparteix:

El grup infantil de Teatre Musical representant 'Encanto' al Teatre de Mira-Sol / Foto: Cugat Mèdia

El grup infantil de Teatre Musical representant 'Encanto' al Teatre de Mira-Sol / Foto: Cugat Mèdia

Teatre Musical Aula de So ha tancat aquest diumenge el seu gran cap de setmana d'espectacles confirmant el fort auge que han tingut després de la pandèmia. Aquest augment en l'interés ha portat a l'organització a obrir nous grups cada any. El curs passat van obrir el grup d'adults, aquest han afegit el segon d'infantil, i l'any que ve tenen previst fer el segon grup juvenil. Afirmen que la idea es continuar creixent i poder arribar a tots els nens i nens que vulguin provar el teatre musical.

Durant aquest cap de setmana els cinc grups han presentat al Teatre Mira-Sol les obres que han estat preparant durant tot aquest curs. Les funcions van començar divendres amb l'actuació del grup avançat presentant 'Chicago', i van continuar amb les sessions dobles de 'Encanto' de dissabte per part del grup infantil de dimarts, i de 'Hairspray' del grup juvenil, per finalment, acabar el diumenge amb les representacions de 'Encanto' a càrrec del grup infantil dels dijous, i de 'Grease' del grup d'adults.

Uns espectacles a més, que han estat un èxit d'assistència. Les entrades pel diumenge es van exhaurir i pràcticament també van omplir tant dissabte com divendres.

Alba León, professora de teatre i dansa del Teatre Musical de l'Aula de So, ha volgut expressar l'emoció que tenen tots els nens per poder ensenyar la feina en la qual han estat treballant tot l'any. I ha destacat també la implicació i ganes que li posen el grup d'adults que, tot i ser només el seu segon any, afirma que quan pugen a l'escenari "treuen el nen que duen a dins" i que venen a gaudir tant o més de com ho fan els més petits.


Alba León

Postpandèmia vam pensar que això aniria una mica de capa caiguda, però al contrari, hem estat remuntant. Teatre Musical ha fet un 'bum', i cada any estem obrint grups nous. L'any passat vam obrir el grup d'adults, aquest any hem obert el segon any d'infantil i l'any que ve obrirem el segon grup de juvenils. I la idea és continuar creixent i poder continuar arribant a tots els nens i nenes que vulguin provar això del teatre musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.