'Hola, som la Batuescola!' fa ballar Sant Cugat per celebrar el 10è aniversari

La Batuescola ha omplert la jornada de diferents activitats per commemorar la primera dècada de l'agrupació cultural


  • Comparteix:

Els professors de l'entitat cultural bufant les espelmes d'un pastís fet amb instruments de percussió / Foto: Cugat Mèdia

Els professors de l'entitat cultural bufant les espelmes d'un pastís fet amb instruments de percussió / Foto: Cugat Mèdia

La cançó 'Hola, som la Batuescola!' s'ha convertit en l'eix central de la commemoració el desè aniversari de La Batuescola aquest dissabte. Els Jardins de Sant Francesc han estat el punt neuràlgic de la gran festa de l'entitat cultural amb una coreografia participativa de tots els petits percussionistes que han fet sonar la música de Judith Terribas. Les diferents actuacions dels grups de primària de l'agrupació, de Jeroni de Moragas i Mamatraka han fet ressonar el barri de Monestir-Sant Francesc fins a arribar a l'actuació dels professors de l'entitat qui han presentat un espectacle divertit i participatiu a la canalla.

Tot i que la gran festa s'ha fet en aquest emplaçament, altres carreres de Sant Cugat també s'han omplert de música i activitats al llarg d'aquest dissabte. Des del 'Balla, tambor!' a primera hora del matí fins a la gran rua dels diferents grups de La Batuescola, que des de diferents places de la ciutat s'ha sortit fent sonar els instruments de percussió per arribar als Jardins de Sant Francesc.



Xavier Rocamora, membre de La Batuescola, ha agraït la participació al llarg de la jornada i ha celebrat que la pluja "hagi respectat la celebració". "Esperem poder continuar celebrant molts més anys, ja que feia tres anys que no sortíem als carrers pel tema de la pandèmia, i per això, ens prenem el desè aniversari com una tornada als carrers de la Batuescola", ha afegit Rocamora.

Les activitats de l'entitat no s'han aturat i amb una arrossada vegetariana a càrrec de La Floresta Sense Fronteres els assistents han pogut fer un sopar de germanor. La nit ha conclòs amb una sèrie de concerts de grups de Sant Cugat, que fins a la matinada no han deixat de fer bategar la festa de La Batuescola.


Xavier Rocamora

Un èxit evidenment i esperem poder continuar celebrant molts anys, ja que ara feia tres anys que no sortiem al carrer pel tema de la pandèmia



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.