Pou d'Art celebra 25 anys amb una festa plena de talent

L'espai artístic santcugatenc ha engegat la vetllada amb un seguit d'exposicions i tallers oberts a la ciutadania


  • Comparteix:

Desenes de famílies han assistit a una inauguració que ha servit com a cloenda del curs escolar / Foto: Cugat Mèdia

Desenes de famílies han assistit a una inauguració que ha servit com a cloenda del curs escolar / Foto: Cugat Mèdia

Pou d'Art ha fet petit, aquest dissabte, el local ubicat al carrer de Balmes per celebrar el seu 25è aniversari amb una exposició amb 298 mans fetes pels alumnes del curs. Desenes de famílies han assistit a la inauguració d'una mostra que, com ja és habitual, també ha servit com a cloenda del curs escolar. Durant la festa també s'ha posat en marxa una gimcana que tenia per objectiu incentivar la participació de tots els assistents.

L'exposició, que es podrà visitar fins a finals del mes de juliol, recopila les obres, en diversos formats, dels més de 300 alumnes que té actualment l'espai artístic a Sant Cugat. A més a més, durant l'acte, que ha estat vehiculat per un seguit de tallers creatius, també s'han ofert refrigeris i s'ha dut a terme un conjunt de sortejos que han servit per repartir abonaments per gastar en l'escola en qüestió.

Pou d'Art va obrir les portes a Sant Cugat el 12 de juny de 1998 amb la idea d'oferir, tant a infants com a adults, tallers i activitats al voltant de les arts plàstiques durant el curs escolar i també durant les vacances. Avui dia, el centre ofereix activitats a 336 alumnes i al llarg d'aquests 25 anys hi han passat més de 10.000 persones, algunes de les quals, fins i tot, s'han convertit en mestres de l'espai.

La impulsora i actual directora del centre, Maria Fabre, ha expressat la il·lusió de poder celebrar més de dues dècades amb la iniciativa i ha recordat que, per a Sant Cugat, "comptar amb centres artístics així continua sent molt important pel creixement de la ciutadania".

Durant els seus primers divuit anys de vida, Pou d'Art va acollir també una galeria d'art que exposava obres d'artistes de diferents estils. Tanmateix, també van participar en el Festival de Poesia de Sant Cugat, en la primavera fotogràfica de Barcelona i en les diverses edicions de la Nit de l'Art.



Maria Fabre

Considerem que fem una tasca vivencial per a les persones que decideixen fer-nos confiança. Més enllà de formar artistes, formem persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.