El concert dels grups corals de l'Aula de So torna a ressonar al Teatre-Auditori

L'escola de música ha recuperat el tradicional concert de final de curs després de les absències provocades per la pandèmia de la Covid-19


  • Comparteix:

El concert ha reunit els grups que formen l'escola coral / Foto: Cugat Mèdia

El concert ha reunit els grups que formen l'escola coral / Foto: Cugat Mèdia

El concert de final de curs de l'escola de música Aula de So ha tornat a ressonar al Teatre-Auditori aquest dijous després de no poder-se celebrar durant els anys de pandèmia. Enguany, els cors de l'escola Pins del Vallès s'ha afegit a la cita, que ha comptat també amb l'Escola Coral, el Cor Infantil Sant Cugat, el Cor Aglepta i el Cordedama. Sota el nom 'Cantem', la mostra ha regalat als assistents més d'una vintena de cançons en una actuació que tanca el curs i serveix de punt de trobada per a tots els cantaires.




El director de l'Aula de So, Martí Marín, ha estat l'encarregat de donar pas al concert. En una intervenció prèvia a les corals, Marín ha reivindicar el cant com una forma de "connectar amb el nostre ser més íntim i amb els altres", i també com una via d'escapatòria d'un mon "ple de feines i obligacions".

Aquest concert ha estat el primer organitzat des de la creació de la Fundació Aula de So després que Aula de So i Pleniluni Musical constituissin una fundació "per donar continuïtat al projecte més enllà de les persones que el van iniciar".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.