Cugat Mèdia posa la plaça de Barcelona cap per avall per tancar el 40è aniversari

Han sigut cinc hores de Festassa amb el 'show' d'Ivan Medina i els concerts de Sybarites i Night Fever Cugat Mèdia, creat especialment per a l'ocasió


  • Comparteix:

Cugat Mèdia ha tancat un any sencer ple de celebracions pels 40 anys del mitjà públic de Sant Cugat amb una gran festa, una Festassa, a la plaça de Barcelona dins de la Festa Major de la ciutat. La cita ha començat a les 22 h amb el concert del grup local de versions Sybarites, que han fet ballar una plaça plena de treballadors i col·laboradors de Cugat Mèdia de totes les èpoques amb els seus ritmes jamaicans. El gran moment de la nit, però, ha sigut amb l'actuació del grup que s'ha creat especialment per aquesta nit, Night Fever Cugat Mèdia, amb músics que van passar pel grup The Risas. I la cirereta a la festa l'ha posada el xòuman Ivan Medina, amb el seu Ràdio Show amb les peticions dels oients fins a les 2.15 h de la matinada quan la pluja va fer acte de presència i es va suspendre l'espectacle.

Ara bé, no només gent de la casa ha assistit a la gresca. "Estem molt contents perquè la plaça de Barcelona està plena de gom a gom, amb persones de totes les edats, famílies i joves", ha dit la cap de Musicals de Cugat Mèdia i responsable de la Festassa, Jèssica Sotodosos. "Està sent tot un èxit", ha celebrat.

Night Fever Cugat Mèdia, format per Martí González, Pol Cortés, Tacho o en Rai Benet i en Klaus Stroink, actuals components d'Stay Homas, ha interpretat un repertori especial a ritme de disco-funk amb la col·laboració d'artistes convidats com Izah, Pulmon Beatbox, Alba Cayuela, Gospel Beat, Admire, Marina BBFace i Matthew Simon.

Entre totes les persones hagin participat fent una petició musical es regalarà una entrada doble amb una nit d'hotel per a dues persones a Port Aventura World i un descompte de 150 euros per a Viatges El Corte Inglés.


Jèssica Sotodosos

Molt contents. La plaça de Barcelona està plena de gom a gom, amb persones de totes les edats: famílies, joves. Està sent tot un èxit!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.