Les tres recomanacions literàries per aquest estiu de Kame Kame Comics

La botiga recomana tres mangues japonesos, un dels quals es pot llegir en català


  • Comparteix:

Maria Torres de la botiga de còmics i manga Kame Kame, ubicat al carrer de Sant Medir número 14, presenta les seves recomanacions per als lectors per aquest estiu: tres còmics japonesos amb molt bona rebuda per part del públic general. La peculiaritat de dues d'aquestes històries és que es poden llegir al complet en català.

Portades dels tres llibres que recomanen des de Kame Kame Comics

Portades dels tres llibres que recomanen des de Kame Kame Comics / Foto: Cugat Mèdia

'Maximum Berserk #1'

La botiga de mangues recomana aquest llibre de Kentaro Miura en la seva edició en català. L'obra explica la història d'en Guts, un guerrer vestit de negre de cap a peus que va equipat amb una espasa més alta que ell mateix i un contundent braç ortopèdic de ferro. Al llibre entra en acció també l'elf Puck que rep l'ajuda de l'enigmàtic espadatxí quan es troba en un destret i, arran d'això, decideix començar a seguir-lo.

'Mermaid Saga 1'

La segona recomanació de la botiga és una història fosca i melancòlica de la creadora de Ranma 1/2, Rumiko Takashaki. Explica la història de Yuta que es torna immortal després de menjar carn d'una sirena. Durant segles es creua el Japó a la cerca d'una d'aquestes espècies que li permetria envellir. Una idea molt diferent de les històries de sirenes de Disney, com explica la responsable de Kame Kame.

'Baki The Grappler 01'

Aquesta proposta de Keisuke Itagaki explica la història de Baki, un lluitador que després d'un dur procés d'entrenament a mans del seu pare, emprèn un viatge pel món que el portarà a enfrontar-se a grans lluitadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.