Les visites nocturnes al claustre del Monestir fan reviure l'Edat Mitjana a Sant Cugat

Cugat Mèdia s'ha endinsat aquest divendres en la nit màgica


  • Comparteix:

El Claustre més misteriós i fantasmagòric es desferma les nits d'estiu al Monestir de Sant Cugat. Els Museus de Sant Cugat han fabricat una experiència 100% immersiva perquè petits i grans descobreixin com vivien els monjos a l'Edat Mitjana. Es tracta de les visites guiades al Claustre a la llum de les llànties i espelmes que ha tingut un primer tast aquest divendres a la nit.

Seixanta minuts d'històries sobre com els monjos il·luminaven el claustre a la nit i quines activitats podien realitzar quan la foscor imperava a la majoria de racons. Amb el claustre a les fosques i una espelma a la mà, es recupera la vivència de passejar al claustre de nit i observar-lo en la penombra. La visita s'inicia a l'exterior i transcorre després a dins el claustre, visitant els capitells i elements que tenen a veure amb aquesta temàtica.

La directora dels Museus, Alba Rodríguez, anima els santcugatencs a no deixar-se atemorir per 'les tenebres' del Claustre i a descobrir l'espai d'una altra manera. Les properes visites nocturnes seran el 8 i 22 de setembre, a les 22 hores. El preu de l'entrada és de 9 euros.

És una nova proposta del Museu de Sant Cugat per a les nits d'estiu, que s’afegeix a la proposta cultural entorn el monestir i el patrimoni de la ciutat.









Alba Rodríguez

Aquesta visita és per a totes les edats i es descobreixen molts secrets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.