Els Gausacs escolliran el nou cap de colla en una assemblea extraordinària

Els Castellers de Sant Cugat hauran de triar un nou lideratge després que els dos caps de colla, Marcel Serra i Tomàs Baldi, dimitissin a l'abril


  • Comparteix:

Un castell dels Gausacs durant la diada de Festa Major / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Un castell dels Gausacs durant la diada de Festa Major / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els Castellers de Sant Cugat celebraran el 3 de setembre una assemblea extraordinària per escollir el nou cap de colla després que Tomàs Baldi i Marcel Serra dimitissin del càrrec a finals d'abril. Baldi, que s'ha quedat com a cap de colla en funcions fins a l'estiu, ha explicat que han fet 'un pas al costat' perquè la colla necessita 'una renovació i gent que entri amb més il·lusió' per afrontar el procés de recuperar el nivell d'abans de la pandèmia. En aquest sentit, el santcugatenc ha apuntat que ja hi ha una candidatura que està treballant per agafar el relleu en el lideratge dels Castellers de Sant Cugat.

Baldi també ha remarcat que l'objectiu de la renúncia era generar moviment a la colla per veure "quina direcció havia de prendre" i donar espai per a la formació d'un nou projecte que impliqués a més persones que tinguessin "ganes de treballar". En aquest sentit, l'excap de colla ha explicat que preferien fer el canvi de relleu al mig de la temporada i no haver d'esperar a finals d'any. Tot i la dimissió, Baldi continuarà formant part dels Gausacs.


Tomàs Baldi

Hi ha hagut una sèrie de reunions on es va reunir una sèrie de gent i d'aquí està sortint una nova candidatura. L'objectiu de trobar més gent que vulgui treballar a la colla s'ha complert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.